fbpx

Magyar affiliate programok

Euros

Magyar partner programok sokasága egy helyen!

TradeTracker

A TradeTracker egy multinacionális, majd egy tucat országban bent lévő nagy, komoly cég, amely több mint 70 000 weboldalt szolgál ki, és magyar admin felülettel is rendelkezik.

Egy közös admin felületen, SOK TUCAT MAGYAR REKLÁMKAMPÁNNYAL, céggel, magas jutalékokkal és részletes statisztikákkal áll a rendelkezésedre.

Nem csak olyan magyar reklámok, hirdetések vannak, melyek eladások után fizetnek akár 59%-ot, hanem olyanok is melyek kattintásonként fizetnek akár 80 forintot vagy ingyenes felhasználói regisztrációnként 60-2,450 forintot!!

Számlaadással vagy akár úgy is kifizetnek, ha nincs céged és nem tudsz számlát adni (megbízási szerződéssel teljesen legálisan)! Ez hihetetlen nagy előny, mert az itthoni cégek 99%-a kér számlát.

Rengeteg komoly mamutvállalat is náluk hirdet, ill. futtatja partnerprogramjait, pl. Vodafone, bankok, Telenor, könyváruházak, utazási irodák,  társkeresők, kuponos oldalak – rengeteg mindenből lehet válogatni.

Cash In Pills

A Cash In Pills partnerprogram magas jutalékot ad.

Termékeik közül vannak felnőtt termékek, ha ezek nem illenek az oldaladra, ne rakd ki őket.

Fizetés: Választhatsz a Paxum, banki átutalás, csekk, WebMoney vagy Epese közül.

  • Súlycsökkentés
  • Testépítés
  • Egészség és szépségápolás
  • Férfiasság fokozása

Nyiri Péter

2017 eleje óta foglalkozom blogírással és 2010 óta internet marketinggel. Az a célom, hogy segítsek neked blogodat, honlapodat vállalkozásod szolgálatába állítani, hogy ezzel növeld a bevételed.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment:

​​​A blogodból milliós üzlet - ingyenes tanfolyam!

%d blogger ezt szereti: