Blogfórum
 
 

(x)

 
 

(x)

 
 

Blogvilág java

 • Mi az a blog?
 • 23 kerdes jovobeni bloggereknek - Jo-e neked a bloggolas?
 • Hogyan alapozzuk meg a weben hírnevünket bármilyen témakörben?
 • 120 nap alatt a semmiből 2000 olvasó
 • Miért nem reagálnak egymásra a magyar blogok?
 
 

Linkek

Saját blogok:
 • Freeblog Sablonok
 • Geeklány
 • Focusize
Olvasásra ajánlott blogok:
 • SEO blog - Longhand
 • Link building blog
 • Marketing Izék
 • Bodzasfanta blogdolgai
 • Wyctim blogelete
 • Blogról | doransky
 • IT Megoldások
 • Keresőoptimalizálás, keresőmarketing, SEO blog
 • Webmánia
 • daily blog tips
 • doshdosh
 
 

Partnerek

Add to Technorati Favorites GeoURL Bloggers & Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory

 
 

Szerzői jogok

Creative Commons License Blogvilág by xSolutions is licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 Hungary License.
 
Follow this blog

Láthatósági mellényeket fel, indulunk! [L]

A Freeblog a gasztro, könyv, film és sport aloldal mintájára elindítja L aloldalát is.

Hosszú előkészületi munkák után egy helyre gyűjtjük és láthatóvá tesszük azoknak a lányoknak, nőknek, asszonyoknak az életét, minden-és ünnepnapjait, akik nem csinálnak ügyet abból, hogy nővel élnek, nőt szeretnek.

Bloghirdetések [RabbitBlog]

Az alábbiakban a hazai blogok felületeinek értékesítésével foglalkozó sales house-okat, alulról jövő kezdeményezéseket és egyéb formációkat vesszük sorra. Értelemszerűen az egyes bloggerek személyes megkeresésének lehetőségével nem foglalkozunk. Hasonlóan nem foglalkozunk az újonnan indított, különféle eszközökkel megtámogatott reklámcélú blogokkal, illetve az egyik legrégebbi, de (egyelőre?) csak nonprofit hirdetéseket fogadó Bloggerunióval. Az alábbiakban csak a már meglévő, “civil” (nem a szolgáltató munkatársai vagy hirdető/ügynökség által írt) blogokon történő megjelenések lehetőségeivel foglalkozunk.

Közléskényszer [wyctim]

Kezdődött az egész a blogokkal & elindult a web2.0, megjelent a Twitter, Tumblr, Posterous. Megannyi felület a tetején egy input dobozzal, ami a tartalmat várja. Melyikbe írjak?

A közösségi tartalom [zerking blog]

Történik valami a nagyvilágban, ami tényleg fontos, tényleg várja a naiv smo-expert a blogbejegyzések hadát, de nem történik semmi a weben. [...] Hol vannak a vélemények? Meglátások? Következtetések? Lájkok? Sharek? Hol a kontent?

Szörcsölhetünk [Onlinemarketing]

Ma délután végre elindult a Szörcs.hu publikus béta változata, vagyis mától kereshetünk vele. Próbálgathatjuk, ismerkedhetünk vele. Mivel Hírbehozó elég sok dolgot leírt róla, így én ezt nem ismételném, inkább egy másik vetületről beszélnék kicsit.

Most is, és korábban is felmerült a kérdés: minek? Minek kell egy magyar kereső?

Ne blogolj! Vagy ne így... [zoli vagyok]

Magamról annyit, hogy zoli vagyok, bő hét éve blogolok, van már némi "múltam" és tapasztalatom a témában, és bár (többek között) épp azért szeretem ezt a műfajt, mert itt nincsenek felkent főmuftik és megkerülhetetlen szaktekintélyek, azt akkor is fogadjátok el, hogy sokan vagyunk bloggerek, akik nálatok ezerszer jobban értünk ehhez (mellesleg magam is hivatásszerűen foglalkozom  PR-ral és kommunikációval). Ugyanis pont azért, pont arról írok most, hogy jöttök itt a hülye blogjaitokkal, és borzasztóan bénák, illetve kontraproduktívak vagytok.

22 Advanced CSS Text Effects And Web Typography Tips [1stwebdesigner]

Szöveg effektek CSS-sel.

Egyszerűbb rejtettalbum-funkció az Indafotón [Inda gépház]

Mostantól olyan rejtett albumod is lehet az Indafotón, amihez nem kell a látogatóknak belépniük az Indafotóba, viszont csak azok nézhetik meg, akiknek te elárulod az album pontos URL-jét (webcímét).

Hol vagytok magyar webes szakemberek? [WebMania.CC]

Kezdeném ott, hogy sokan feszegették már azt a témát, hogy egy blogból lehet-e itthon pénzt csinálni. A kétkedőknek azt felelném, hogy 2009-ben 4 ismeretlen ember keresett meg pár milliós projekt megbízásokkal. Mindannyian azt mondták, hogy a WebMánia alapján értékelik úgy, hogy egy olyan valaki ül a madzag másik végén akire rá mernek bízni egy komoly feladatot.

Helló, flipp.hu! [kockablog]

A twitteren, és pár blogon lehetett már hallani a Flippről, az új bloggyűjtő portálról. Hogy mindenkinek tiszta és világos legyen, a főszerkesztővel készült interjú formájában megpróbáljuk bemutatni, hogy mi is ez valójában.

A Blogvilág ajánló egy új sorozat, ahol az érdekes, blogokkal, bloggerekkel kapcsolatos cikkeket fogom közzé tenni. Ha van érdekes cikked, akkor küldd el twitteren #blogvilag taggal vagy küldj egy emailt az info kukac blogvilag.hu címre.

További érdekes témák, ötletek a Blogfórumon.

Tetszett a bejegyzés? Iratkozz fel az RSS értesítőre, a hírlevélre vagy ajánld barátaidnak a Twitteren vagy a freeblogon.
Utolsó bejegyzések:

Még nincsenek kommentek. ()

 
 

Mondj valamit

A szövegben nem lehet HTML-t használni, a linkeket pedig automatikusan aláhúzzuk. Az email cím megadása kötelezõ, de az oldalon nem jelenik meg. Ha van felhasználóneved, itt bejelentkezhetsz.


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.